Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Edremit Belediyesi'nden çevre temizliğine devam

Edremit Belediyesi

Edremit Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Zeytinli Mahallesi'nin Dalyan mevkiinde bulunan alanda ki molozlar kaldırıldı.

Edremit Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Zeytinli Mahallesi’nin Dalyan mevkiinde bulunan alanda ki molozlar kaldırıldı.
Özellikle turistik mahallelerde ki nüfus yoğunluğuna rağmen özellikle fen işleri, temizlik İşleri ve park bahçeler başta olmak tüm üzere ekiplerin çalışmaları ilçe genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor.
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Zeytinli Mahallesi’nin Dalyan mevkiinde vatandaşların şikayetlerine neden olan moloz yığınları ve atıkları kaldırdı. İş makineleri ile alan tertemiz bir hale getirilirken düzenleme için programa alınacağı ifade edildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in Narlı’dan Hacıarslanlar ve Bostancı Mahallelerine kadar uzanan geniş bir coğrafyada büyük bir kent haline geldiğini ifade ederek, “Hiçbir mazerete sığınmadan tüm mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Yurttaşlarımızın şikayet ve önerilerini değerlendirip kısa vadede yapılabilecekleri hemen yerine getiriyoruz. Diğerlerini ise programımıza alıyoruz” dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı